Trainingen

De lesmethode van Maakkunde is gemaakt om eenvoudig zelf mee aan de slag te kunnen. Wil je meer weten? Of een voortrekker worden voor Maakkunde binnen jouw school? Volg dan een van de team of experttrainingen.

Met je team of als expert?

Hieronder vind je het trainingsaanbod van Maakkunde. We werken samen met onze partner Wismon. Een training boek je bij hen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi viverra, odio ac posuere bibendum, metus erat lobortis nisi, a fermentum orci sem sed ex. 


Training met je team

Willen jullie als team hands-on aan de slag met de lesmethode van Maakkunde? Dan is de teamtraining de juiste keuze. De teamtrainingen zijn geschikt voor leerkrachten van alle groepen. Om vertrouwd te raken met de activiteiten die de leerlingen gaan doen, doe je ze zelf ook. Er is veel aandacht voor de didactiek van ontwerpend leren en onderzoek doen.


Voor experts

Neem jij het voortouw in Wetenschap & Technologie op jouw school? Of wil je dat gaan doen? Dan is de experttraining perfect. De Maakkunde Wetenschap & Technologie-experttraining bestaat uit 3 dagelen. Deze dagdelen zijn niet los van elkaar te boeken.

Boek een training

De trainingen van Maakkunde worden gegeven door trainingspartner WisMon. Neem contact met hen op via 030 737 03 48 of info@wismon.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis workshop voor jouw team

Zelf ervaren hoe leuk Maakkunde is? We komen graag langs om een workshop aan jou en je collega's te geven.

Introductielessen:

Les voor groep 1-4 Les voor groep 5-8